Dopisy z prázdnin

Prázdniny se našim dětem blíží ke konci, tak jsme je poprosili, aby nám napsaly, jak je strávily – a dostali jsme několik desítek dopisů!


PUBLIKOVÁNO 26.4.2016

Dopisy z prázdnin

Prázdniny se našim dětem blíží ke konci, tak jsme je poprosili, aby nám napsaly, jak je strávily – a dostali jsme několik desítek dopisů!

Naše Nepálčata se rozhodně nestihla začít nudit. Některé děti jely navštívit rodné vesnice, kde si pochvalovaly pečené ryby (ale maso v našem domově je ale podle Anju lepší!). Asmita nikam jet nechtěla a zůstala v domově – prý je to tam stejně nejlepší. V domově se hrálo spoustu her (o pravidlech Sedmi kamenů či Kabbadi jindy), děti navštívily naši nově pronajatou budovu, kam se budeme stěhovat, chodily na výlety, stihly shlédnout spoustu filmů a samozřejmě oslavily nepálský nový rok. To se neobešlo bez tančení a hromady jídla. Úplně bezstarostná oslava to ale nebyla, protože jsme se z dopisu Binity dozvěděli, že tu noc proběhlo malé zemětřesení! Podle ní byl ale i tak konec nového roku „excellent“ :)

Naše hodnoty
  1. Šetříme peníze
  2. Šetříme čas
  3. Nevnucujeme se
  4. Kontrolujeme výsledky

Zapojte se

100 % vašich darů putuje přímo do Nepálu!

Dobrovolnictví

Hledáme dobrovolníky do Nepálu! Požadavky: nebát se jíst rukama, neztrácet nervy, když na vás skáčou desítky dětí, sebediscipína, angličtina a čas minimálně jeden měsíc. Čeká tu na vás pomoc s výukou i organizací volného času dětí. Pro více informací pište na aja@thao.cz, kam můžete rovnou poslat i své CV.

Napsali o nás

Přečtěte si příběhy naší zakladatelky Michaely „Myshi“ Košťálové nejen o tom, jak vypadá každodenní realita těch nejchudších obyvatel Nepálu.