Dobrovolnice Martina je zpátky!

Po čtvrt roce se k nám se slzami v očích a 30 kily her a dárků vrátila dobrovolnice Martina z Dobřichovic. Tentokrát s Ivetou ze sdružení Daveláček. Vítejte!


PUBLIKOVÁNO 29.4.2017

Dobrovolnice Martina je zpátky!

Po čtvrt roce se k nám se slzami v očích a 30 kily her a dárků vrátila dobrovolnice Martina z Dobřichovic. Tentokrát s Ivetou ze sdružení Daveláček. Vítejte!

Napoled tu Martina byla kolem Vánoc a dětem se svou sestrou a synem připravila tradiční české vánoce, pekla hromady cukroví a proběhl i velký vánoční úklid. Děti si od té doby s Martinou nepřestaly psát na Facebooku a vymýšlet, co dalšího tu spolu podniknou. Po tříměsíčním čekání se dočkaly, všichni si popadaly do náruče, Martina a Iveta dostaly na přivítanou ručně vyráběná přáníčka a hned šly s dětmi vymýšlet večerní program. Už se stmívalo, tak Iveta vytáhla svítící tyčinky a každý si vybral barvu – musel se ji naučit ale nejen v nepálštině a angličtině, ale i češtině! :) Pak jsme pustili hudbu a v kruhu tančili. Iveta pak v některém jazyce vyvolala název barvy a děti s náramkem dané barvy běžely do středu kruhu a tančily jako o život. Vítězný tanečník si totiž mohl vylosovat z tašky dáreček! Po rozdání dárečků pak následovala volná zábava, děti skládaly svítící tyčky do dlouhých las a náhrdelníků a pěkně se s barevnými obrazci vyřádily.

Naše hodnoty
  1. Šetříme peníze
  2. Šetříme čas
  3. Nevnucujeme se
  4. Kontrolujeme výsledky

Zapojte se

100 % vašich darů putuje přímo do Nepálu!

Dobrovolnictví

Hledáme dobrovolníky do Nepálu! Požadavky: nebát se jíst rukama, neztrácet nervy, když na vás skáčou desítky dětí, sebediscipína, angličtina a čas minimálně jeden měsíc. Čeká tu na vás pomoc s výukou i organizací volného času dětí. Pro více informací pište na aja@thao.cz, kam můžete rovnou poslat i své CV.

Napsali o nás

Přečtěte si příběhy naší zakladatelky Michaely „Myshi“ Košťálové nejen o tom, jak vypadá každodenní realita těch nejchudších obyvatel Nepálu.