Starostlivá Sanju

Sanju Tamang je velmi starostlivá a pečovatelsky založená mladá slečna, která jako první z našich dětí absolvovala Reed Model School a už chodí na střední!

Vděčná Sanju děkuje všem, že ji umožnili jít studovat do Káthmándú

Sanju Tamang je velmi starostlivá a pečovatelsky založená mladá slečna, která jako první z našich dětí absolvovala Reed Model School a už chodí na střední!

Má dva bratry a jednu nevlastní sestru Anju Tamang, která také bydlí u nás v domově. Maminka Sanju utekla od otce a ten si našel novou ženu – maminku Anju – a od té doby žili všichni společně. Sanju o své maceše říká, že je na ni hodná a o svou nevlastní sestru se stará přímo ukázkově. Její rodina bydlí na vesnici, kde se živí zemědělstvím – sotva jim to ale stačí na uživení se, ačkoliv mají čtyři kozy a jednu krávu. Sanju je jedna z mála našich dětí, které nemají rády matematiku. Místo sčítání a odčítání si raději čte na zahradě knížku a sní o tom, že se jednou stane učitelkou. Také si ráda s ostatními dětmi zatancuje, poslechne si hezkou muziku (třeba když jeden z našich dobrovolníků hraje na kytaru) a stejně jako všechny nepálské děti – miluje filmy :) Sanju také chtěla, abychom uvedli, že je neskutečně ráda, že mohla jít studovat do Káthmándú a tímto děkuje všem, kteří jí to umožnili.

Naše hodnoty
  1. Šetříme peníze
  2. Šetříme čas
  3. Nevnucujeme se
  4. Kontrolujeme výsledky

Zapojte se

100 % vašich darů putuje přímo do Nepálu!

Dobrovolnictví

Hledáme dobrovolníky do Nepálu! Požadavky: nebát se jíst rukama, neztrácet nervy, když na vás skáčou desítky dětí, sebediscipína, angličtina a čas minimálně jeden měsíc. Čeká tu na vás pomoc s výukou i organizací volného času dětí. Pro více informací pište na aja@thao.cz, kam můžete rovnou poslat i své CV.

Napsali o nás

Přečtěte si příběhy naší zakladatelky Michaely „Myshi“ Košťálové nejen o tom, jak vypadá každodenní realita těch nejchudších obyvatel Nepálu.