Zvídavá Bawana

Prostřední z rodiného tria sestřiček Basnetových je kouzelná Bawana s dolíčky ve tvářích – asi z toho, jak se v našem domově nepřestává usmívat :) 

Zvědavá Bawana by se nejradši rozpůlila, aby mohla být všude!

Prostřední z rodiného tria sestřiček Basnetových je kouzelná Bawana s dolíčky ve tvářích – asi z toho, jak se v našem domově nepřestává usmívat :) 

Otec holčičky opustil a na rodných listech dětí dokonce ani není jeho příjmení, takže děti se jmenují po matce – což je v Nepálu velmi nezvyklé. Maminka si jako nosička kamenů vydělala sotva na suchou rýži, takže děti hladověly a jsou na svůj věk velmi málo vyvinuté. Naštěstí za námi přišla naše známá lékárnice s tím, zda bychom se jich nemohli ujmout. Což jsme samozřejmě udělali! Bawana je nesmírně zvídavá, pořád se chce něco učit, v jednom kuse se na něco vyptává a nasává informace jako houba. Takže je vám jasné, že nástup do školy byl pro ní hotový sen :)

Naše hodnoty
  1. Šetříme peníze
  2. Šetříme čas
  3. Nevnucujeme se
  4. Kontrolujeme výsledky

Zapojte se

100 % vašich darů putuje přímo do Nepálu!

Dobrovolnictví

Hledáme dobrovolníky do Nepálu! Požadavky: nebát se jíst rukama, neztrácet nervy, když na vás skáčou desítky dětí, sebediscipína, angličtina a čas minimálně jeden měsíc. Čeká tu na vás pomoc s výukou i organizací volného času dětí. Pro více informací pište na aja@thao.cz, kam můžete rovnou poslat i své CV.

Napsali o nás

Přečtěte si příběhy naší zakladatelky Michaely „Myshi“ Košťálové nejen o tom, jak vypadá každodenní realita těch nejchudších obyvatel Nepálu.