Hospodyňka Archana

Archaně se u nás doma přezdívá „zlaté srdce“, je to vážně poklad!

Naše nejlepší hospodyňka Archana

Archaně se u nás doma přezdívá „zlaté srdce“, je to vážně poklad!

Moc ráda pomáhá v kuchyni, bere zodpovědně každou úlohu, kterou dostane a zvlášť na nepálské standardy je velmi pečlivá. Je u nás od roku 2014 a pochází z východního Nepálu. S několika členy své rodiny žila v jedné místnosti se dvěma buvoly a několika kozami, na což má ale jedině dobré vzpomínky, i když byli všichni odkázaní jen na to, co si vypěstují. Na co tak ráda nevzpomíná je, jak tatínek už před lety utekl za jinou ženou. Má ještě malou sestřičku, kterou brzy doufáme také přivítáme v našem domově. Má ráda matematiku, ale vlastně ji baví všechny předměty (je to tak trochu šprtka :)). Až bude velká, chtěla by být vychovatelkou v domově pro děti jako je ten náš. A my už teď víme, že v tom bude skvělá!

Naše hodnoty
  1. Šetříme peníze
  2. Šetříme čas
  3. Nevnucujeme se
  4. Kontrolujeme výsledky

Zapojte se

100 % vašich darů putuje přímo do Nepálu!

Dobrovolnictví

Hledáme dobrovolníky do Nepálu! Požadavky: nebát se jíst rukama, neztrácet nervy, když na vás skáčou desítky dětí, sebediscipína, angličtina a čas minimálně jeden měsíc. Čeká tu na vás pomoc s výukou i organizací volného času dětí. Pro více informací pište na aja@thao.cz, kam můžete rovnou poslat i své CV.

Napsali o nás

Přečtěte si příběhy naší zakladatelky Michaely „Myshi“ Košťálové nejen o tom, jak vypadá každodenní realita těch nejchudších obyvatel Nepálu.