Srdcař Sujan

Jeho maminka spáchala sebevraždu a jeho tatínek se znovu oženil. Bohužel v Nepálu není neobvyklé, že rodiče své „staré“ děti opustí, když uzavřou nový sňatek...

Trémař s velkým srdcem Sujan

Jeho maminka spáchala sebevraždu a jeho tatínek se znovu oženil. Bohužel v Nepálu není neobvyklé, že rodiče své „staré“ děti opustí, když uzavřou nový sňatek...

Bydlí u nás od půlky roku 2015 a pochází z vesnice téměř na hranicí s Tibetem. U nás je ale moc spokojený a kromě všech jeho nových sourozenců ho milují i učitelé! Nejradši má matematiku a naopak nemá rád nepálštinu, která je prý strašně těžká na čtení :) Až bude velký, touží být řidičem jeepu.

Veselý Sujan je trošku trémař, ale hlavně nesmírně hodný kluk (v porovnání s ostatními kluky úplný andílek). Ze začátku toho s lidmi moc nenapovídá. Oproti ostatním klukům se drží trošku zpátky a jen tak zlehka napodobuje, co za lumpárny zrovna dělají. Když ale okolo nikdo není, zničeho nic přijde, chytne vás za ruku a začne něco vyprávět… A jeho otevřená citlivá duše a srdce na dlani člověka úplně dostane :)

Naše hodnoty
  1. Šetříme peníze
  2. Šetříme čas
  3. Nevnucujeme se
  4. Kontrolujeme výsledky

Zapojte se

100 % vašich darů putuje přímo do Nepálu!

Dobrovolnictví

Hledáme dobrovolníky do Nepálu! Požadavky: nebát se jíst rukama, neztrácet nervy, když na vás skáčou desítky dětí, sebediscipína, angličtina a čas minimálně jeden měsíc. Čeká tu na vás pomoc s výukou i organizací volného času dětí. Pro více informací pište na aja@thao.cz, kam můžete rovnou poslat i své CV.

Napsali o nás

Přečtěte si příběhy naší zakladatelky Michaely „Myshi“ Košťálové nejen o tom, jak vypadá každodenní realita těch nejchudších obyvatel Nepálu.