Rozchichotaná Menuka

Maličká Menuka má smutný příběh: tatínka nemá a o mamince také nic nevíme. Její neštěstí se ale otočilo ve štěstí a Menuka má teď dětství, jaké si zaslouží.

Šestiletá Menuka je naším benjamínkem

Maličká Menuka má smutný příběh: tatínka nemá a o mamince také nic nevíme. Její neštěstí se ale otočilo ve štěstí a Menuka má teď dětství, jaké si zaslouží.

Menuky ujala tetička, která v našem sousedství provozuje malý obchůdek – něco mezi lékárnou a drogerií. Naštěstí se před nedávnem dozvěděla o našem domově a poprosila nás, zda bychom Menuce pomohli. A to my moc rádi! Teta Menuky je skvělá a dělá, co může: chodí nás navštěvovat a pomáhá nejen Menuce, ale i ostatním dětem, když někdo marodí.

Menuku mají všichni moc rádi a Menuka má ráda svět. Miluje si hrát s ostatními holčičkami s panenkami, ráda zpívá, ale i čte a máme obrovskou radost, jaké má dobré známky. Má rozkošný hlásek, pořád o něčem švitoří a je to obrovsky spokojená holčička, která je nadšená z každé maličkosti.

Naše hodnoty
  1. Šetříme peníze
  2. Šetříme čas
  3. Nevnucujeme se
  4. Kontrolujeme výsledky

Zapojte se

100 % vašich darů putuje přímo do Nepálu!

Dobrovolnictví

Hledáme dobrovolníky do Nepálu! Požadavky: nebát se jíst rukama, neztrácet nervy, když na vás skáčou desítky dětí, sebediscipína, angličtina a čas minimálně jeden měsíc. Čeká tu na vás pomoc s výukou i organizací volného času dětí. Pro více informací pište na aja@thao.cz, kam můžete rovnou poslat i své CV.

Napsali o nás

Přečtěte si příběhy naší zakladatelky Michaely „Myshi“ Košťálové nejen o tom, jak vypadá každodenní realita těch nejchudších obyvatel Nepálu.