Čistá duše Arun

Arun Pun Magar se narodil své mamince předčasně, tak je – jak říkají děti – trošku legrační :) Vypadá trošku jinak než ostatní, ale nikoho by ani nenapadlo, se k němu chovat jinak!

Veselý Arun má čistou, jemnou duši a nakažlivou energii

Arun Pun Magar se narodil své mamince předčasně, tak je – jak říkají děti – trošku legrační :) Vypadá trošku jinak než ostatní, ale nikoho by ani nenapadlo, se k němu chovat jinak!

Všichni ho bez rozdílu přijímají. Možná je to i tím, jak je přátelský ke všem dětem i dospělým! Vždy se snaží, aby byli vychovatelé a učitelé spokojení. Ve škole je také moc snaživý a často ráno při dělání úkolu vyhraje cenu vychovatelky Sudhy za nejlépe odvedenou práci :) Je talent na matiku, hned se u nás sám naučil násobilku! Také rád čte a miluje fotbal, i když má lehkou disfunkci nožiček a nemůže dovádět úplně stejně jako ostatní děti. Také má problém s nosními dutinami a pořád mu teče z nosu, tak to na něj zkoušíme s jógou :)

Malého Aruna a jeho maminku bohužel tatínek opustil a nikdo neví, kde je. Když se v Nepálu zřekne muž rodiny, je to pro ně katastrofa. Maminka je velmi slabá, nemocná, nevzdělaná a z nízce postavené kasty. S Arunem byli bez domova a bydlívali porůznu u vzdálených příbuzných. Teď má Arun mnohonásobně lepší podmínky k životu, zázemí, lásku, vzdělání a sourozence, kteří ho milují!

Naše hodnoty
  1. Šetříme peníze
  2. Šetříme čas
  3. Nevnucujeme se
  4. Kontrolujeme výsledky

Zapojte se

100 % vašich darů putuje přímo do Nepálu!

Dobrovolnictví

Hledáme dobrovolníky do Nepálu! Požadavky: nebát se jíst rukama, neztrácet nervy, když na vás skáčou desítky dětí, sebediscipína, angličtina a čas minimálně jeden měsíc. Čeká tu na vás pomoc s výukou i organizací volného času dětí. Pro více informací pište na aja@thao.cz, kam můžete rovnou poslat i své CV.

Napsali o nás

Přečtěte si příběhy naší zakladatelky Michaely „Myshi“ Košťálové nejen o tom, jak vypadá každodenní realita těch nejchudších obyvatel Nepálu.