Dokonalá Alisha

Alisha s pihou krásy – a ještě krásnější povahou – je naše láska. Tak hodnou „puberťačku“ jste ještě neviděli!

Alisha je zosobnění lásky a míru

Alisha s pihou krásy – a ještě krásnější povahou – je naše láska. Tak hodnou „puberťačku“ jste ještě neviděli!

Je neskutečně obětavá a když je třeba pomoct některému z menších dětí nebo jít něco zařídit, vždy vyskočí jako první. Ne ale jako nějaká šprtka :) Prostě chce se svým velkým srdcem a úsměvem každému pomoct. Kéž bychom to samé mohli říct i o její sestře Anishe… Alishinu maminku otec opustil a s novou ženou měl novou dceru, Anishu, která s námi žije také. Je to zamotané :) Každopádně obě sestry žily s otcem a jeho druhou manželkou, kteří nejsou zrovna ukázkovými rodiči. Jejich otec na nás zahrál divadlo o dvou opuštěných dcerách a my se až později dozvěděli, jak je to s jejich rodinnou situací doopravdy. To ale nic nemění na tom, že my se Alishy ani Anishy, narozdíl od jejich povedených rodičů, nehodláme vzdát!

Naše hodnoty
  1. Šetříme peníze
  2. Šetříme čas
  3. Nevnucujeme se
  4. Kontrolujeme výsledky

Zapojte se

100 % vašich darů putuje přímo do Nepálu!

Dobrovolnictví

Hledáme dobrovolníky do Nepálu! Požadavky: nebát se jíst rukama, neztrácet nervy, když na vás skáčou desítky dětí, sebediscipína, angličtina a čas minimálně jeden měsíc. Čeká tu na vás pomoc s výukou i organizací volného času dětí. Pro více informací pište na aja@thao.cz, kam můžete rovnou poslat i své CV.

Napsali o nás

Přečtěte si příběhy naší zakladatelky Michaely „Myshi“ Košťálové nejen o tom, jak vypadá každodenní realita těch nejchudších obyvatel Nepálu.