Ukázněná Anju

Anju Gharti Magar k nám přišla z tak chudé vesnice, kde je dokonce i rýže považovaná za jídlo pro bohaté! Vážně, v Nepálu!

Anju jedla celé dny jen kukuřičnou kaši

Anju Gharti Magar k nám přišla z tak chudé vesnice, kde je dokonce i rýže považovaná za jídlo pro bohaté! Vážně, v Nepálu!

V izolované vesnici v horách přežívala rodina Anju, stejně jako většina místních, o mouce. Takže si umíte představit, jak Anju i její sestřička Manju, která s námi žije také, milují jídlo :) Nejvíc si prý vždy pochutná na masu, ale sní úplně všechno. Stejně pozitivní přístup má i ke škole. Učí se dobře, úkoly dělá včas a s lehkostí. Celkově je Anju radostná, aktivní dívka, co ani chvilku neposedí, i když není to žádný extrovert. Je to naše ukázněná Anju, která má ve všem nejradši tu zlatou, střední cestu.

Naše hodnoty
  1. Šetříme peníze
  2. Šetříme čas
  3. Nevnucujeme se
  4. Kontrolujeme výsledky

Zapojte se

100 % vašich darů putuje přímo do Nepálu!

Dobrovolnictví

Hledáme dobrovolníky do Nepálu! Požadavky: nebát se jíst rukama, neztrácet nervy, když na vás skáčou desítky dětí, sebediscipína, angličtina a čas minimálně jeden měsíc. Čeká tu na vás pomoc s výukou i organizací volného času dětí. Pro více informací pište na aja@thao.cz, kam můžete rovnou poslat i své CV.

Napsali o nás

Přečtěte si příběhy naší zakladatelky Michaely „Myshi“ Košťálové nejen o tom, jak vypadá každodenní realita těch nejchudších obyvatel Nepálu.