Snaživá Subina

Subina má narozdíl od ostatních našich dětí výjimečně milující rodiče – a právě pro to nás poprosili, abychom se jí ujali…

Subina je moc vděčná za šanci u nás žít a studovat

Subina má narozdíl od ostatních našich dětí výjimečně milující rodiče – a právě pro to nás poprosili, abychom se jí ujali…

Subininy rodiče jsou velmi staří – kromě ní mají už dospělou vdanou dceru a ženatého syna. Nemajetní rodiče se snaží jaksi přežít obchodem s buvolím mlékem, ale na uživení Subiny jim peníze ani síla nestačí. Žijí navíc ve velmi nedostupné části hor, kde není ani v několikahodinovém okruhu žádná škola, čili žádná možnost vzdělání. Naši místní vychovatelé proto vyslyšeli jejich prosby, abychom jejich dceři dali lepší budoucnost. Chtěli pro ni to nejlepší… Tak se snažíme nezklamat. Subina je moc hezky vychovaná, slušná a ráda pečuje o malé děti i pomáhá v kuchyni. Je velmi disciplinovaná, vše má vždy udělané včas. Největší radost jí dělá, když ji chválí učitelky a vychovatelky a to, že může žít tady u nás v čistotě :)

Naše hodnoty
  1. Šetříme peníze
  2. Šetříme čas
  3. Nevnucujeme se
  4. Kontrolujeme výsledky

Zapojte se

100 % vašich darů putuje přímo do Nepálu!

Dobrovolnictví

Hledáme dobrovolníky do Nepálu! Požadavky: nebát se jíst rukama, neztrácet nervy, když na vás skáčou desítky dětí, sebediscipína, angličtina a čas minimálně jeden měsíc. Čeká tu na vás pomoc s výukou i organizací volného času dětí. Pro více informací pište na aja@thao.cz, kam můžete rovnou poslat i své CV.

Napsali o nás

Přečtěte si příběhy naší zakladatelky Michaely „Myshi“ Košťálové nejen o tom, jak vypadá každodenní realita těch nejchudších obyvatel Nepálu.