Prdlá Puja

Puja je naše nejveselejší tanečnice s obrovským charismatem. Bohužel to nebránilo jejímu otci v tom, aby se jí chtěl zbavit ze své péče.

Praštěná Puja

Puja je naše nejveselejší tanečnice s obrovským charismatem. Bohužel to nebránilo jejímu otci v tom, aby se jí chtěl zbavit ze své péče.

Rodina devítileté Puji Mainali jsou sice chudí, ale poměrně vzdělaní farmáři. To ovšem není záruka charakteru a její, na pohled agresivní otec, na nás velmi tlačil, abychom se Puji ujali. Ač není Puja z tak zoufalých poměrů jako ostatní děti, vzali jsme ji k nám. Upřímně, prostě jsme si nechtěli představovat, co by s ní bylo, kdyby zůstala nechtěná dcera doma s otcem. Puja je i přes to, že je trochu oplácaná, fantastická tanečnice! Je chytrá, společenská a výjimečně dobře se učí. Pořád dělá nějaké obličeje, culí se a bezvadně zapadla. Ze všeho nejradši prý chodí na výlety a jí tradiční nepálské plněné knedlíčko-taštičky mo:mo :)

Naše hodnoty
  1. Šetříme peníze
  2. Šetříme čas
  3. Nevnucujeme se
  4. Kontrolujeme výsledky

Zapojte se

100 % vašich darů putuje přímo do Nepálu!

Dobrovolnictví

Hledáme dobrovolníky do Nepálu! Požadavky: nebát se jíst rukama, neztrácet nervy, když na vás skáčou desítky dětí, sebediscipína, angličtina a čas minimálně jeden měsíc. Čeká tu na vás pomoc s výukou i organizací volného času dětí. Pro více informací pište na aja@thao.cz, kam můžete rovnou poslat i své CV.

Napsali o nás

Přečtěte si příběhy naší zakladatelky Michaely „Myshi“ Košťálové nejen o tom, jak vypadá každodenní realita těch nejchudších obyvatel Nepálu.