Dobrovolnice Ingrid a její nepálský měsíc

V květnu k nám na měsíc přijela z Indie přebornice přes dětské aktivity Ingrid.


PUBLIKOVÁNO 13.6.2017

Dobrovolnice Ingrid a její nepálský měsíc

V květnu k nám na měsíc přijela z Indie přebornice přes dětské aktivity Ingrid.

Bude nám bez ní smutno! Organizovala dramatický kroužek, spoustu pohybových her, hrála na ukulele, učila děti písničky, pomáhala s úkoly… Co na měsíc u nás říkala? „Nikdy jsem před tím v domově nepracovala, ale mám po Evropě kamarády, kteří chodí pomáhat do dětských domovů a slýchávám, jak je to tam těžké. Jak jsou vychovatelky přísné a atmosféra špatná. Tady jsem byla úplně naměkko. Je to tu plné lásky, Sudha je taková maminka, Umesh je hrozně fajn, je to tu úžasný. A když jdu do kuchyně, hned mě posadí, udělají čaj, nandavají všechno na talíř. Je to o mě krásně postaráno.“ Ingrid, moc děkujeme a přejeme všechno nejlepší k narozeninám!

Ingrid se u nás potkala a plynule předala štafetu další úžasné dobrovolnici, Bašce. Tak o té a jejích aktivitách zas příště :)

Naše hodnoty
  1. Šetříme peníze
  2. Šetříme čas
  3. Nevnucujeme se
  4. Kontrolujeme výsledky

Zapojte se

100 % vašich darů putuje přímo do Nepálu!

Dobrovolnictví

Hledáme dobrovolníky do Nepálu! Požadavky: nebát se jíst rukama, neztrácet nervy, když na vás skáčou desítky dětí, sebediscipína, angličtina a čas minimálně jeden měsíc. Čeká tu na vás pomoc s výukou i organizací volného času dětí. Pro více informací pište na aja@thao.cz, kam můžete rovnou poslat i své CV.

Napsali o nás

Přečtěte si příběhy naší zakladatelky Michaely „Myshi“ Košťálové nejen o tom, jak vypadá každodenní realita těch nejchudších obyvatel Nepálu.