Oslava naší koordinátorky Áji

Poslední návštěva koordinátorky Áji našich aktivit v Nepálu vyšla na její narozeniny – a to byla skvělá záminka pro oslavu!


PUBLIKOVÁNO 20.6.2016

Oslava naší koordinátorky Áji

Poslední návštěva koordinátorky Áji našich aktivit v Nepálu vyšla na její narozeniny – a to byla skvělá záminka pro oslavu!

Ája už v minulém týdnu zapřáhla starší dívky v kuchyni a naučila je péct, takže na narozeninou oslavu se holky rozhodly napéct tolik dortů, aby dostal každý. Což byla docela výzva, protože kromě skoro 70 dětí a vychovatelů v domovech se očekávala ještě návštěva učitele ze školy a majitele jedné z našich továren, Harriho a jeho rodiny. Hned od rána se proto pekly čokoládové a mrkvové dorty. Večer se připravila společenská místnost, zapojila se reprobedna, vymyslel se playlist nejoblíbenějších písniček, nafoukla se hromada balónků a party mohla začít! Všichni tančili, udělalo se spoustu selfíček a dorty vážně vystačily na každého :)

Naše hodnoty
  1. Šetříme peníze
  2. Šetříme čas
  3. Nevnucujeme se
  4. Kontrolujeme výsledky

Zapojte se

100 % vašich darů putuje přímo do Nepálu!

Dobrovolnictví

Hledáme dobrovolníky do Nepálu! Požadavky: nebát se jíst rukama, neztrácet nervy, když na vás skáčou desítky dětí, sebediscipína, angličtina a čas minimálně jeden měsíc. Čeká tu na vás pomoc s výukou i organizací volného času dětí. Pro více informací pište na aja@thao.cz, kam můžete rovnou poslat i své CV.

Napsali o nás

Přečtěte si příběhy naší zakladatelky Michaely „Myshi“ Košťálové nejen o tom, jak vypadá každodenní realita těch nejchudších obyvatel Nepálu.