Jak u nás děláme domácí úkoly

Děti na soukromé škole Reed Model School dostávají úkoly každý den...a není to žádná legrace. Nebo vlastně docela je :)


PUBLIKOVÁNO 16.9.2016

Jak u nás děláme domácí úkoly

Děti na soukromé škole Reed Model School dostávají úkoly každý den...a není to žádná legrace. Nebo vlastně docela je :)

Škola, do které chodí, je sice velmi náročná, ale společným úsilím ji děti zvládají. Všechny totiž fungují jako velká rodina, hodně si pomáhají a vzájemně se učí. Nejtěžším předmětem se jeví nepálština, kterou děti nemají rády (může za to nejspíš z velké části učitel…). Naopak nejoblíbenější je matematika, společenské vědy a dějepis. Každý den hned po škole děti zasednou v jídelně ke stolům a vrhnou se na úkoly – většinou ze všech předmětů. Učitelé je vážně nešetří :) každopadně je skvělé pozorovat děti, které ještě před pár měsíci nikdy neviděly učebnici, jak s přehledem vyplňují cvičení!

Naše hodnoty
  1. Šetříme peníze
  2. Šetříme čas
  3. Nevnucujeme se
  4. Kontrolujeme výsledky

Zapojte se

100 % vašich darů putuje přímo do Nepálu!

Dobrovolnictví

Hledáme dobrovolníky do Nepálu! Požadavky: nebát se jíst rukama, neztrácet nervy, když na vás skáčou desítky dětí, sebediscipína, angličtina a čas minimálně jeden měsíc. Čeká tu na vás pomoc s výukou i organizací volného času dětí. Pro více informací pište na aja@thao.cz, kam můžete rovnou poslat i své CV.

Napsali o nás

Přečtěte si příběhy naší zakladatelky Michaely „Myshi“ Košťálové nejen o tom, jak vypadá každodenní realita těch nejchudších obyvatel Nepálu.