Píšeme (a malujeme) sponzorům!

Děti se pod vedením našeho dobrovolníka, učitele Tomáše, učily psát dopisy pro své sponzory.


PUBLIKOVÁNO 9.9.2016

Píšeme (a malujeme) sponzorům!

Děti se pod vedením našeho dobrovolníka, učitele Tomáše, učily psát dopisy pro své sponzory.

Ve škole se totiž moc kreativního psaní, vyjadřování pocitů a vlastních názorů děti nenaučí… I když jim platíme jednu z nejlepších soukromých škol, oproti školám v Evropě jejich režim připomíná pořád spíš přístup Igora Hnízda z filmu Obecná škola :)) I proto pracujeme pomalu, ale jistě na otevření vlastní školy, ve které budou děti vedené ke kritickému myšlení místo všudypřítomného biflování. Naším snem je, aby děti nehledaly jen ty „správné“ odpovědi, ale uměly diskutovat… Snad se nám to brzy povede a Vy už brzy budete mít v rukou od dětí dopisy plné košatých frází :)

Naše hodnoty
  1. Šetříme peníze
  2. Šetříme čas
  3. Nevnucujeme se
  4. Kontrolujeme výsledky

Zapojte se

100 % vašich darů putuje přímo do Nepálu!

Dobrovolnictví

Hledáme dobrovolníky do Nepálu! Požadavky: nebát se jíst rukama, neztrácet nervy, když na vás skáčou desítky dětí, sebediscipína, angličtina a čas minimálně jeden měsíc. Čeká tu na vás pomoc s výukou i organizací volného času dětí. Pro více informací pište na aja@thao.cz, kam můžete rovnou poslat i své CV.

Napsali o nás

Přečtěte si příběhy naší zakladatelky Michaely „Myshi“ Košťálové nejen o tom, jak vypadá každodenní realita těch nejchudších obyvatel Nepálu.