Předání dárků od sponzorů

Utsav s naší novou posilou Ájou včera dorazili do Káthmándú, a to s kufry plnými dárků a dopisů od našich spřátelených dárců!


PUBLIKOVÁNO 1.5.2016

Předání dárků od sponzorů

Utsav s naší novou posilou Ájou včera dorazili do Káthmándú, a to s kufry plnými dárků a dopisů od našich spřátelených dárců!

Na terase našeho domova jsme se hned vrhli na rozdávání dárečků. Každý jeden dárek dostal a další předal. Masky, penály, náušničky, psací potřeby a všechno ostatní udělalo dětem obrovskou radost…fotky mluví za vše! Mimochodem, focení děti milují a s každým stiskutím spouště se před objektivem vyrojí další a další :)

Po večeři jsme se plni optimismu chtěli dívat na film – máme projektor, stěnu a když funguje elektřina, dokonce i wifi. Děti sice hlasovaly hlavně pro nepálské a bollywoodské filmy (nebo cokoli s Jackie Chanem), ale my byli neoblomní – bude se koukat na hollywoodský biják s titulky, aby si trénovaly angličtinu! Nakonec jsme ale měli smůlu všichni, protože úderem osmé skončila dodávka proudu. O to natěšenější jsme ale na zítřejší promítaní Casina Royale! Nebo možná Karete Kida.

Za dárečky všem moc děkujeme!

Naše hodnoty
  1. Šetříme peníze
  2. Šetříme čas
  3. Nevnucujeme se
  4. Kontrolujeme výsledky

Zapojte se

100 % vašich darů putuje přímo do Nepálu!

Dobrovolnictví

Hledáme dobrovolníky do Nepálu! Požadavky: nebát se jíst rukama, neztrácet nervy, když na vás skáčou desítky dětí, sebediscipína, angličtina a čas minimálně jeden měsíc. Čeká tu na vás pomoc s výukou i organizací volného času dětí. Pro více informací pište na aja@thao.cz, kam můžete rovnou poslat i své CV.

Napsali o nás

Přečtěte si příběhy naší zakladatelky Michaely „Myshi“ Košťálové nejen o tom, jak vypadá každodenní realita těch nejchudších obyvatel Nepálu.