Sladká Sujita

Usměvavá Sujita to doma na vesnici neměla lehké – její maminka je němá a tatínek byl hluchý. Píšeme „byl“, protože před lety kamsi zmizel...

Sujita je jemná dívka, která u nás bydlí se svým bráškou, Sujitem.

Usměvavá Sujita to doma na vesnici neměla lehké – její maminka je němá a tatínek byl hluchý. Píšeme „byl“, protože před lety kamsi zmizel...

Jak si možná umíte představit, lidé s postižením nemají v nepálské společnosti šanci najít si práci či získat jakoukoli podporu od státu. Sujita je hodná a šikovná dívka, která bere všechno velmi zodpovědně, miluje své nové sourozence a váží si šance chodit do školy. Nemá ráda, když kluci při hodinách zlobí a dělají hluk, protože jí to ruší :) Nejraději má přírodní vědy, ale ještě neví, čím by chtěla být. Moc hezky zpívá, takže prý klidně zpěvačkou!

Naše hodnoty
  1. Šetříme peníze
  2. Šetříme čas
  3. Nevnucujeme se
  4. Kontrolujeme výsledky

Zapojte se

100 % vašich darů putuje přímo do Nepálu!

Dobrovolnictví

Hledáme dobrovolníky do Nepálu! Požadavky: nebát se jíst rukama, neztrácet nervy, když na vás skáčou desítky dětí, sebediscipína, angličtina a čas minimálně jeden měsíc. Čeká tu na vás pomoc s výukou i organizací volného času dětí. Pro více informací pište na aja@thao.cz, kam můžete rovnou poslat i své CV.

Napsali o nás

Přečtěte si příběhy naší zakladatelky Michaely „Myshi“ Košťálové nejen o tom, jak vypadá každodenní realita těch nejchudších obyvatel Nepálu.